Sea Nat is een besloten resort met twee luxe verblijven en een B&B kamer .

Wij leven bewust: we respecteren de natuur zoveel mogelijk. We wekken (bijna) alle energie zelf op en gaan daardoor bewuster met energie om.

Onze verblijven (2-persoons en 4-persoons) hebben ieder een eigen keuken met luxe apparatuur. De woonkamers bieden volledige rust met sfeerverlichting, digitale tv, radio en een gepersonaliseerde geur. In de badkamers kun je genieten van een inloopdouche, kleurentherapie, haardroger en muziek via radio of bluetooth wifi aanwezig . onze B&B kamer heeft en inloopdouche met kleurentherapie ,muziek via radio of bleutooth, ijskast,  luxe comfortabel met TV wifi . Alle verblijven zijn voorzien van bedlinnen, badjassen, handdoeken en strandlakens. Zie onze uitgebreide faciliteitenlijst.

Onze zuidelijk gelegen exotische tuin en overdekte terras met verwarmd zwembad, loungebar, jacuzzi en sauna maken dat je buiten kunt zijn, op elk moment van het jaar. In de tuin zijn ligbedden aanwezig, evenals lockerkasten en een toilet.

We hebben enkele huisregels opgesteld om je verblijf aangenamer te maken: zie onze huisregels.

Ontspan en laat je zintuigen het overnemen

Omdat Kris en Hedwig beiden grotendeels blind zijn, is het verblijf ingericht op zintuigprikkelende beleving.

  • Horen: elk verblijf heeft een geluidsinstallatie waarmee je (zelfs tijdens het douchen) kunt genieten van je lievelingsmuziek. In de tuin zijn waterbronnen die achtergrondgeluiden overstemmen met hun rustgevende gekabbel.
  • Zien: waan je in verre landen in onze exotische tuin. Breng je lichaam tot rust met de lichttherapie die aanwezig is in onze tuin en badkamers.
  • Proeven: Geniet van tongstrelende hapjes en streekbieren in onze loungebar of van de verse kruiden in onze tuin. In onze wijnkelder bewaren wij door ons geselecteerde wijnen, die verkrijgbaar zijn op aanvraag.
  • Voelen: ontspan door de warmte van de jacuzzi, de sauna en het verwarmde zwembad of ontvang een ontspannende massage.
  • Ruiken: de heerlijk geurende planten in onze tuin prikkelen je neus. Daarnaast heeft elk verblijf een geurtherapie die gegarandeerd alle spanning uit je lichaam laat verdwijnen.

Een dag lang genieten van Sea Nat

Je bent van harte welkom als je één dag gebruik wilt maken van de tuin en wellness. We hebben plaats voor maximaal 4 personen per dag. We stellen het op prijs als je geen eigen drank meeneemt, we stellen onze bar graag ter beschikking (picknick is wel toegestaan). Kluisjes zijn aanwezig.

Aanvullende informatie en kosten

Inchecken tussen 15:00 uur en 17:00 uur.

Uitchecken voor 11:00 uur.

B&B kamer: €170,- per nacht*

Studio: €160,- per nacht*

Appartement: €180,- per nacht*

*Alle prijzen zijn o.b.v. 2 personen. De kosten per persoon extra zijn € 20,- per nacht.

opties :

ontbijt € 17.50 per persoon

golfwagentje € 100 per dag

lichaamsmassage € 65 per persoon 60 min € 90 per persoon  90 min minimum 2 personen

Thaise voetmassage € 65 per persoon 60 min € 90 per persoon 90min minimum 2 personen

hotstone massage € 65 per persoon 60 min€ 90 per persoon 90 min minimum 2p.

Wij zijn officieel aangemeld bij Toerisme Vlaanderen: zo voldoen wij aan benodigde veiligheidsvoorschriften en beschikken we over alle vergunningen.

Bereikbaarheid Sea Nat

Sea Nat is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 200 m afstand is een bushalte, waarvandaan bussen vertrekken naar station Oostende en station Koksijde. Beide bussen hebben een goede aansluiting met de kusttram, die langs de gehele Belgische kust rijdt (van de Franse grens tot aan de Nederlandse grens).

Meer weten over onze accommodaties? Bel +32 495 801207.