Thank you very much for providing weekend stay (1st – 3rd June’18) at Sea Nat, an excellent Naturist B&B in the Belgian Coast. We as seasoned naturist, found your accommodation and facilities are among the best.

  1. Your hospitality was excellent
  2. Accommodation and housekeeping was nice
  3. Every equipment and components were functional
  4. Even your dog was very friendly and playful

Your Indian decor was amazing and I being an Indian felt homely. I am sure it will provide a unique feeling to all the visitors. Unlike our earlier visits to large and crowded naturists places in Germany, France, UK etc. we found this one to be “exclusive” and enjoyed the feeling of being in a large private naturist resort only for us.

 

Your trees, plants, flowers attract lots of birds, butterflies, dragon flies etc. make the naturist stay fully amazing. I strongly recommend this place to visit, especially for first time naturists who can be without any worry or hesitation to explore naturism.

 

The only minus point is there is no direct entry from the rooms to the naturist facilities. Of course, this can be easily managed…

 

B&M

 

 

 

-


Wij waren zeer onder de indruk van de gehele entourage.

De prijs vinden wij zelfs laag gelet op het geen geboden word

Henk

-


Wij hadden per ongeluk geboekt, met een verkeerde veronderstelling van wat ‘naturist’ inhield. Natuurlijk niet zo slim, maar Ann hield hier heel vriendelijk rekening mee. Wij waren erg blij om hun flexibiliteit. Ann en Kris zijn erg vriendelijke mensen. Toen wij er waren, nodigden zij ons meteen uit om gezellig buiten te zitten en iets te drinken. Ze gaven ons ook veel informatie over wat wij in de buurt konden doen, iets waar wij veel aan hadden omdat wij nog geen plannen hadden gemaakt.

(meer…)

Bernardus -


De ontvangst was warm en welkom bij Ann en Kris inclusief een heerlijk koel biertje. Wij waren de tweede gebruikers van de compleet nieuwe studio waar werkelijk alles op en aan zit. Van broodrooster tot Senseo en van soundbar (waar je via bluetooth je eigen muziek kunt afspelen) tot föhn. Alles was schoon en netjes onderhouden met een heerlijk zwembad en sfeervolle tuin. In het tuinhuisje liggen de kussens die je in de ligstoelen of gewone stoelen kunt gebruiken inclusief een volle koelkast met bier en wijn waar je tegen een zeer schappelijke prijs gebruik van kunt maken. Wij kregen ook diverse tips voor op onze route en voor de omgeving. Wat ons ook opviel was dat ze vroegen om (opbouwende) kritiek te leveren zodat ze daar iets mee konden doen. Al met al een zeer aangename start voor onze road-trip naar Normandië ( airbnb website)

Inneke en Wim -


De mooiste dagen van deze zomer mochten we hier verblijven en dan is het zwembad echt een grote meerwaarde. Heerlijke ligbedden en een koelkast met drank tegen normale prijzen in de schuur en genieten maar. Ligging is zeer rustig. Geen geluidsoverlast van niets. Strand is iets verder weg maar met de auto of fiets prima te bereiken. ZEER schoon huis.( airbnb website )

Julia -


Wij hebben net een paar heerlijke dagen doorgebracht in dit mooie appartement. We waren verrast door de luxe inrichting en de goede verzorging.
Helaas troffen we het niet heel erg met het weer, waardoor we maar 1 dag van het zwembad en de tuin gebruik konden maken.
Een aanrader voor wie graag naturistisch vakantie viert in een mooie omgeving met veel privacy.
06-06-2016 ( Euronature website )

Annet -


Dit is letterlijk een oase van rust.
Kleinschalig verblijf waar je relax naturistisch kunt recreëren. Verblijf in wij noemen het “eenvoudige luxe studio of appartement”.
Mooie tuin met heerlijk verwarmd zwembad.
Wij hebben er al een paar keer genoten van mooie dagen. Eigenlijk hebben we lang getwijfeld om een beoordeling te schrijven omdat we bang zijn van geen plaats meer te hebben als we eens last-minute willen gaan indien we deze plaats bekend maken. Maar we kunnen dit alle rustzoekers aanraden en dit dicht bij zee.
De uitbating word er tevens verzorgt door een hele lieve mens en de familie. Ze gunnen je de nodige privacy en zijn ook altijd in voor een praatje als het past.
M & J
18-04-2017 ( Euronature website)

M & J -


Ons eerste bezoek aan seanat en vooral ons eerste bezoek in de naturisten wereld. Eindelijk als jong koppel (35 en 37) niet wetende allemaal wat en hoe toch de stap gezet om het gewoon te doen. En….. Een superervaring. Schitterende ontvangst door de gastheer en – vrouw. Meteen op ons gemak gesteld met een glaasje. Niet veel poeha omtrent het naakt zijn en enkel op ons af laten komen. Een uitgebreide rondleiding in het complex en goeie uitleg over hoe alles werkt zoals de bar, jaquzzi, terras, enz… Mooie verzorgde studio met alles op en aan, modern afgewerkt. Meteen dan maar met het mooie weer de tuin in, in badjas. Jammer dat je eerst langs buiten moet via een hekje om in de tuin te komen. Na 5 minuutjes de badjes achterwege en met enige schroom volledig naakt. (meer…)

Tom en Kelly -


Super appartement, hele lieve mensen! Alles was uitzonderlijk goed verzorgd en compleet. Mooie tuin en dichtbij de zee en bij mooie steden.
25-08-2017 ( Euronature website )

Familie Kummer -


Sea Nat is een ruim logies met een prachtige tuin. Enorm rustig en alle luxe. De auto kan je gerust aan de kant laten staan. Alles kan perfect met de fiets of stappen. Het ontvangst is prima. Op aanvraag mocht onze hond ook mee. Wij hebben zelf geen kinderen maar de tuin is zo ingericht dat spelen buiten het zwembad niet echt mogelijk is. Er is wel een speelpleintje voor de deur, maar is openbaar, dus gekleed. Daar het een appartement is kan ik juist sterren geven op de drankvoorziening. Echt een aanrader!!! ( NFN website )

Luc -