Boek een ontspannende massage

Sea Nat biedt een ontspannende massage aan. Veel gasten vragen om massages waarbij 100% aandacht en aanraking belangrijk zijn. Deze intens ontspannende massage wordt met een stevige hand gegeven. Op deze manier worden diepere lagen aangepakt (spieren, gewrichten en weefsel) en worden afvalstoffen afgevoerd. Zo kan nieuwe energie door je lichaam stromen en lossen eventuele fysieke klachten op.

Wij werken samen met een masseur die bekendstaat om zijn kwalitatieve en professionele massages. Hij is lid van een erkende naturistenvereniging. Doordat hij 60 kilometer verderop woont, is het alleen mogelijk om de massage van tevoren te boeken. Ben je geïnteresseerd in een hartverwarmende massage? Dan raden we je aan om de massage bij aankomst te boeken; dan is de kans het grootst dat de masseur nog vrij is.

Je kunt de massage boeken voor de woensdagmiddag, zaterdag en zondag. De massage is bedoeld voor minstens 2 personen. Een volledige lichaamsmassage duurt 60 minuten en kan in de tuin of in de verwarmde loungebar worden gegeven. De kosten hiervoor zijn € 65,- per persoon.

Extra ontspanningsmogelijkheden
Bij Sea Nat vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk ontspanning en beleving aan te bieden. Zo hebben wij een jacuzzi, sauna, tuindouche (36°C) en verwarmd zwembad (28°C) om op te warmen. Onze gasten mogen altijd gebruikmaken van deze faciliteiten. Buiten vind je de zuidelijk gelegen exotische tuin die ‘s avonds wordt voorzien van kleurentherapie. Ook hebben wij vele (overdekte) verwarmde terrasjes en comfortabele ligbedden.

We respecteren de natuur door zoveel mogelijk energie zelf op te wekken en energie te besparen. Tijdens de zomerperiode zijn het zwembad en de jacuzzi altijd open en bij koud weer worden deze afgedekt om energie te besparen. We openen deze met veel plezier voor je. De sauna is altijd beschikbaar na reservering.

Ontspannen doe je bij Sea Nat. Direct reserveren of graag meer informatie over onze accommodaties? Bel +32 495 801207.