Wellness bij Sea Nat

Boek een behandeling naar keuze voor een extra beleving

Sea Nat biedt verschillende soorten massages aan. Veel gasten vragen om massages waarbij 100% aandacht en aanraking belangrijk zijn. De intens ontspannende massage wordt met een stevige hand gegeven. Op deze manier worden diepere lagen aangepakt (spieren, gewrichten en weefsel) en worden afvalstoffen afgevoerd. Zo kan nieuwe energie door je lichaam stromen en lossen eventuele fysieke klachten op.

Wij werken samen met een masseur die bekendstaat om zijn kwalitatieve en professionele massages. Hij is lid van een erkende naturistenvereniging. Doordat hij 60 kilometer verderop woont, is het aangeraden om de massage van tevoren te boeken. De massage is bedoeld voor minstens 2 personen. Een volledige lichaamsmassage duurt 60 minuten en kan in de tuin of in één van onze verwarmde ruimtes worden gegeven. De kosten hiervoor zijn € 65,- per persoon.

Extra ontspanningsmogelijkheden
Bij Sea Nat vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk ontspanning en beleving aan te bieden. Zo hebben wij een overdekte jacuzzi met massagefuncties, een sfeerverlichte sauna, een exotische tuindouche (36°C) en een verwarmd openluchtzwembad (27-30°C) van april tot oktober.  Onze gasten mogen altijd gebruikmaken van deze faciliteiten. Buiten vind je de zuidelijk gelegen exotische tuin die ‘s avonds wordt voorzien van kleurentherapie. Ook hebben wij vele knusse terrasjes met aangepaste ligbedden.

We respecteren de natuur door zoveel mogelijk energie zelf op te wekken en energie te besparen. Tijdens de zomerperiode zijn het zwembad en de jacuzzi altijd open en bij koud weer worden deze afgedekt om energie te besparen. We openen deze met veel plezier voor je. De sauna is altijd beschikbaar.

Ontspannen doe je bij Sea Nat.

Direct reserveren of graag meer informatie over onze accommodaties?

Bel +32 495 80 12 07