Sea Nat – mini vakantieresort voor zowel startende als doorwinterde naturisten en verrijkt met het therapeutisch centrum “De Kring”

Sea Nat wordt met veel liefde gerund door Inge (welzijnscoach) en Manon (ergotherapeute). Kris, partner van Inge en papa van Manon is de eigenaar en woont hier.

Wij delen hier de filosofie van het naturisme en de schoonheid van de Belgische kust met haar aangename badplaats Oostduinkerke (Koksijde) in de Westhoek.

Geef jezelf bloot, zet je masker(s) af, herbron, word de beste versie van jezelf.
We laten ons inspireren door de idealen van het naturisme.  Deze levenswijze omvat respect voor het individu alsook de omgeving en natuur.  Iedereen is hier gelijk.  Je bent welkom zoals je bent. Wij merken dat naakt zijn en een open geest een groot gevoel van vrijheid en verbinding scheppen. We laten je graag kennismaken met naturisme en zijn helende werking.

Geniet van onze luxe-verblijven, exotische tuin, wellness, massages en coaching.

Sea Nat is het enige mini-vakantieverblijf voor naturisten in België.  Ook als startende naturist heten we je van harte welkom.  We houden Sea Nat bewust klein en knus en bieden veel privacy. Op die manier kun je op een laagdrempelige manier je eigen lichaam aanvaarden en kennismaken met het naturisme

Een oase van rust, een bron van levenslust 
Sea Nat biedt je ontspanning én beleving.  Kris en Manon zijn grotendeels blind waardoor de verblijven en de exotische tuin zintuigprikkelend zijn ingericht.  We nodigen je uit om te zien, ruiken, proeven, voelen en luisteren. Laat alle stress van je afglijden en geniet van de rust. De Kring, die verbonden is aan ons vakantieresort, geeft op regelmatige basis vormingen over zelfontplooiing, relaties en seksualiteit.

Sea Nat is een oase van rust aan de Belgische kust.
We geven je graag een huiselijk gevoel door onze persoonlijke aanpak en kleinschaligheid.  

Kom jij hier ont-moeten ?  Niks moet, genieten staat hier centraal.  
We ontvangen je graag met een glimlach en open geest.  

Reserveer via info@seanat.be of bel +32 495 80 12 07 voor bijkomende info.