De Kring

De Kring draait op gecertificeerde therapeuten die individuen en koppels begeleiden en ondersteunen op vlak van persoonlijke ontwikkeling, lichaamsacceptatie, seksuele & relatieproblemen en een diepere verbinding in een relatie.

De MISSIE van de Kring is om mensen te laten ontplooien zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn, zichzelf liefhebben en beter in staat zijn om anderen lief te hebben.  De relatie met jezelf is bepalend voor je relatie met anderen.

Hoe doen we dit ?

BLOOT GEWOON

Het naturisme is een ideale vorm om je eigen lichaam te omarmen.  Je geeft je letterlijk en figuurlijk bloot en op die manier doe je op een natuurlijke manier aan zelfontwikkeling. 

Meerdere gasten getuigen dat het naturisme ervoor gezorgd heeft dat ze verlost zijn van hun lichamelijke complexen of schaamte en dus meer zelfvertrouwen hebben.

Ook gasten die geen naturist zijn, komen naar hier.  Ze kampen met burn-out, een traumatische ervaring, verlies van een dierbare, lichamelijke complexen, verminking, ziekte, moeite met hun emoties, relatieproblemen, seksuele issues of dergelijke en leren daar beter mee omgaan dankzij het naturisme en het zich gehoord en gesteund voelen.

De Kring wil mensen bereiken en ondersteunen die de stap naar het naturisme nog niet durven zetten.

De Kring is ook een platform voor therapeuten en coaches/counselors om zowel individuele sessies als groepssessies te geven zoals (naakt)yoga, meditatie en massagetechnieken.
Het voordeel van groepssessies is dat mensen hun problemen kunnen bespreekbaar maken en ervaren dat ze niet alleen zijn.  De groepsdynamiek helpt om je te laten dragen zodat je het niet alleen hoeft te doen.  Het versnelt de zelfreflectie en versterkt het doorzettingsvermogen.  
Mensen die zich niet comfortabel voelen om deel te nemen aan groepssessies kunnen ook privé-consults aanvragen.

Ook interessante sprekers met inspirerende voordrachten zijn welkom bij de Kring.

Inge, bedenker van de Kring, is gepassioneerd spiegelbegeleidster voor de School voor Relaties waarbij ze vrouwen coacht naar het spiegelen van hun ergernissen zodat ze leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven.
Als gecertificeerd sekscounselor wil ze deze specialisatie ook inzetten om kringsessies voor vrouwen met seksuele issues te organiseren.

De MISSIE van de Kring is om mensen in hun mannen-/vrouwenkracht te leren staan zodat ze de beste versie van zichzelf worden op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

De VISIE van de Kring is om mee te werken aan een betere wereld door toegang te verlenen aan mensen die aan zichzelf willen werken.

Waar wacht je op?  

LEEF !