Sea Nat's MISSIE is om mensen te laten ontplooien zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn, zichzelf liefhebben en beter in staat zijn om anderen lief te hebben.  De relatie met jezelf is bepalend voor je relatie met anderen.

Hoe ?

BLOOT GEWOON

Het naturisme is een ideale vorm om je eigen lichaam te omarmen.  Je geeft je letterlijk en figuurlijk bloot en op die manier doe je op een natuurlijke manier aan zelfontwikkeling. 

Meerdere gasten getuigen dat het naturisme ervoor gezorgd heeft dat ze verlost zijn van hun lichamelijke complexen of schaamte en dus meer zelfvertrouwen hebben.

Ook gasten die geen naturist zijn, komen naar hier.  Ze kampen met burn-out, een traumatische ervaring, verlies van een dierbare, lichamelijke complexen, verminking, ziekte, moeite met hun emoties, relatieproblemen, seksuele issues of dergelijke en leren daar beter mee omgaan dankzij het naturisme en het zich gehoord en gesteund voelen.

Sea Nat wil mensen bereiken en ondersteunen die de stap naar het naturisme nog niet durven zetten.

Sea Nat's VISIE is om mee te werken aan een betere wereld door toegang te verlenen aan mensen die aan zichzelf willen werken.

Waar wacht je op ?  

LEEF !