Wellness bij Sea Nat

Boek een behandeling naar keuze voor een extra beleving

Sea Nat biedt verschillende soorten massages aan. Veel gasten vragen om massages waarbij 100 % aandacht en aanraking belangrijk zijn. De intens ontspannende massage pakt diepere lagen aan (spieren, gewrichten en weefsel) en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Zo kan nieuwe energie door je lichaam stromen en verdwijnen eventuele fysieke klachten.

Wij werken samen met een professionele masseuse en daardoor is het aangewezen om de massage op voorhand te boeken. Een ontspanningsmassage kan in de tuin (afhankelijk van het weer) of in één van onze verwarmde ruimtes worden gegeven.  De kosten hiervoor zijn voor 60 min €80,- en voor 90 min €115,- per persoon.

Extra ontspanningsmogelijkheden
Bij Sea Nat vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk ontspanning en beleving aan te bieden. Zo hebben wij een overdekte jacuzzi met massagefuncties, een sfeerverlichte sauna, een exotische tuindouche (36°C) en een verwarmd openluchtzwembad (27-30°C van april tot oktober).  Onze gasten mogen van 9 tot 22 u doorlopend gebruikmaken van deze faciliteiten. Buiten vind je de zuidelijk gelegen exotische tuin die ‘s avonds magisch verlicht wordt. Ook hebben wij vele knusse terrasjes met aangepaste ligbedden.

We respecteren de natuur door zoveel mogelijk energie zelf op te wekken en energie te besparen. Tijdens de zomerperiode zijn het zwembad en de jacuzzi altijd open en bij koud weer worden deze afgedekt om energie te besparen. We openen deze met veel plezier voor onze gasten. De sauna is altijd beschikbaar en de lounge bar is 24/24 toegankelijk.

Sea Nat beschikt ook over een eigen laadpaal voor elektrische wagens.

Heerlijk ontspannen doe je spontaan bij Sea Nat.

Rechtstreeks reserveren is eenvoudig via onze website.

Voor meer informatie over onze accommodaties mail info@seanat.be of bel +32 495 80 12 07.